Számlálós és hibajelzős csavarbehajtók

Letöltés

Számlálós és hibajelzős csavarbehajtók.pdf - 5,8 MB

SD-BC

Az új intelligens számlálós kompakt csavarbehajtóinkkal jóval könnyebb csavarozás válik lehetővé, mint előtte. A jól leolvasható kijelzőnek köszönhetően, akár távolról is leolvasható a sikeres csavarozások száma. Mivel ez a kijelző a csavarbehajtón van elhelyezve, ezért nem kell mindig a kontrollerre tekinteni az aktuális állapot miatt. Ezzel a módszerrel sokkal pontosabb csavarozás végezhető.
A csavarbehajtón a következő paraméterek állíthatóak be: 5 előre beállítható memória, Sebesség , Csavarozni kívánt darabszám, Teljes folyamat ideje, Hibakijelzések paraméterei, Sikeres csavarozási követelmények paraméterei, Becsavarozás utáni visszaengedés, Lágyindítás, Lágy megállítás, Riasztási paraméterek, Energiatakarékos „sleep” üzemmód, IR érzékelő funkciók.
Ez a csavarbehajtó család is egyenáramú szénkefementes (brushless) motorral rendelkezik, így jóval tisztább munkát tesz lehetővé, mint szénkefés társai. E mellett a szénkefék cseréjét és ezekből eredő meghibásodásokat is elfelejtheti.
A csavarbehajtó nem beépített kábellel rendelkezik, így ezen alkatrész (amelyik leginkább ki van téve a károsító körülményeknek) könnyen és gazdaságosan cserélhető.
A nyomatékállítás fokozatmentesen történik mechanikai úton, de a csavarbehajtó végén található egy nyomatékzáró kupak, amely megakadályozza a véletlen nyomatékállítást.
A csavarbehajtó már eleve PLC kompatibilis kontrollerrel rendelkezik. Több funkció monitorozható vagy akár beavatkozás is történhet. Ki van zárva az operátor általi véletlen gombnyomásból eredő hiba. A csomaghoz tartozik egy infra érzékelő, amellyel NO vagy NC típusú biztonsági vagy szerelési funkciók érhetőek el.