Nagy pontosságú csavarbehajtók

Letöltés

Nagy pontosságú csavarbehajtók.pdf - 2,4 MB

SD-DA

A világ első változtatható és változó sebességű csavarbehajtója. A lehető legpontosabb nyomatéktartás érdekében a csavarbehajtó a beépített intelligens érzékelőnek köszönhetően változtatja a sebességét. Ezzel a módszerrel elkerülhetőek a csavarozás különböző szakaszaiban fellépő anomáliákból eredő hibák jó része. Az előre beállított érték 150-1000 fordulat/perc között lehet. A beállítás digitálisan, nyomógombokkal történik. 15 előre beprogramozott sebességből választhatunk.
Ez a csavarbehajtó család is egyenáramú szénkefementes (brushless) motorral rendelkezik, így jóval tisztább munkát tesz lehetővé, mint szénkefés társai. E mellett a szénkefék cseréjét és ezekből eredő meghibásodásokat is elfelejtheti.
Ezeknél a modelleknél mind a kialakítás, mind a forma, mind a tömeg egy célt szolgál, mégpedig a minőségi csavarozást.
A nyomatékállítás fokozatmentesen történik mechanikai úton, de a csavarbehajtó végén található egy nyomatékzáró kupak, amely megakadályozza a véletlen nyomatékállítást.
A külső borítás ergonómiai kialakítású a precíz munkavégzés érdekében. A markolat mind a normál, mind az ESD kompatibilis változat esetében a speciális DuPont PC alapanyagból készült.
A csavarbehajtó nem beépített kábellel rendelkezik, így ezen alkatrész (amelyik leginkább ki van téve a károsító körülményeknek) könnyen és gazdaságosan cserélhető.
Ezen csavarbehajtók rendelkeznek külön kicsavarozó billentyűvel. Igény esetén megoldható a sebesség vagy az egyirányú csavarozás rögzítése, mint opció.